Friesland zorgverzekering 2021

Vergelijken

Vergelijk de zorgverzekering 2021

Personaliseren

Voeg aanvullende vergoedingen toe

Overstappen

Maximaal 300 euro besparen

Zorgverzekering Friesland

Een Friesland zorgverzekering in 2021 afsluiten? Je hebt de keuze uit twee basisverzekeringen bij de Friese zorgverzekeraar. Het gaat om een zogenaamde naturapolis en geeft je dus een beperkte vrije keuze zorgverleners. De zorgverzekering Friesland is uit te brengen met verschillende aanvullende pakketten met onder andere vergoedingen voor tandarts en fysiotherapie.

Polis

Info

Premie

Bekijken

Zelf Bewust Polis

Eigen risico € 385,-

€ 110,50

Alles Verzorgd Polis

Eigen risico € 385,-

€ 125,45

Aanvullend

5 pakketten

Vanaf € 1,95

Tandarts

3 modules

Vanaf € 13,25

Vergelijk je liever de zorgverzekering bij de grootste vergelijkingssite van Nederland?

Vergelijkmijnzorgverzekering.nl

Maximaal 300 euro besparen?

Voordelen Friesland zorgverzekering 2021

Zorgverzekeraar Friesland zorgverzekering is een verzekeraar met veel aangesloten zorgaanbieders. Iedere verzekeraar maakt jaarlijks bepaalde prijsafspraken voor het nieuwe jaar. Bij deze ‘gecontracteerde zorgverleners’ kun je terecht voor een behandeling met een 100% vergoeding. Een sterk punt van de natura zorgverzekering is dat je nooit te maken gaat krijgen rekeningen, deze worden namelijk direct afgehandeld door de Friese zorgverzekeraar.

Andere behandelaars worden overigens niet volledig vergoed. Met de Zelf Bewust Polis krijg je maximaal 75% vergoed van de gemaakte zorgkosten in 2021. Kies jij voor de Alles Verzorg Polis in 2021 dan krijg je voor niet-gecontracteerde zorg maximaal 80% vergoed. De Friese zorgverzekeraar biedt uitsluitend in 2021 naturapolissen aan. Zoek jij meer een volledige vrije zorgkeuze? bekijk dan de Zilveren Kruis restitutiepolis.

Friesland zorgverzekeraar 2021

Waarom zou ik mijn zorgverzekering bij de Friese zorgverzekeraar moeten nemen? Uiteraard is de keuze aan jou, maar steeds meer consumenten weten de weg te vinden naar de Friesland zorgverzekering. In 2021 is onze verwachting dat de zorgverzekeraar opnieuw een hoop nieuwe klanten zal krijgen. Een groot voordeel bij de verzekeraar is met name dat het aanvullende zorgverzekering assortiment zeer uitgebreid is. Hierdoor kun jij jezelf goed indekken tegen hoge rekeningen voor het aankomend jaar.

Friesland vergoeding zorgverzekering 2021

Het basispakket is gelijk bij iedere zorgverzekeraar. Het verschil maakt de Friese zorgverzekeraar met het aanbod aanvullende verzekeringen. Als jij vergoedingen zoekt voor fysiotherapie, alternatieve zorg of anti-conceptie in 2021 dan ben je met een Friesland zorgverzekering prima verzekert. Wij verwijzen je graag door naar de website van De Friesland om het complete aanbod te bekijken. Neem ook even de tijd om de polisvoorwaarden door te lezen, hierin staat precies beschreven wanneer je recht hebt op je gwenste vergoedingen.