Univé Zorg Select zorgverzekering in 2021

Vergelijken

Vergelijk de zorgverzekering 2021

Personaliseren

Voeg aanvullende vergoedingen toe

Overstappen

Maximaal 300 euro besparen

Zorgverzekering Univé in 2021

Univé Zorg Select is een basisverzekering (naturapolis) met een betaalbare premie. In 2021 is het mogelijk om de Univé Zorg Select zorgverzekering eenvoudig online af te sluiten. Voordat je dit gaat wil je natuurlijk alles weten over de Select Unive polis. Wij hebben de zorgverzekering voor je uitgezocht en de belangrijkste informatie voor je opgeschreven. Naast de vergoedingen zie je direct hoeveel de Univé Zorg Select polis gaat kosten in 2021. Zorgverzekeraar Univé heeft drie basisverzekering: Univé Zorg Select, Univé Zorg Geregeld en Univé Zorg Vrij

Polis

Info

Premie

Bekijken

Univé Zorg Select

Naturapolis

€ 107,95

Univé Zorg Geregeld

Naturapolis

€ 119,95

Univé Zorg Vrij

Restitutiepolis

€ 127,89

Aanvullende verzekering

3 modules

Vanaf €9,95

Univé Zorg Vrij

4 modules

Vanaf € 1,50

Vergelijk je liever de zorgverzekering bij de grootste vergelijkingssite van Nederland?

Vergelijkmijnzorgverzekering.nl

Maximaal 300 euro besparen?

Zorgverzekering Univé Select

Het basispakket (Univé Zorg Select) is qua inhoud gelijk als iedere andere basisverzekering. Niet de zorgverzekeraar maar de overheid bepaalt ieder jaar welke vergoedingen er gelden voor de verplichte polis. Echter zijn er een aantal verschillen die je zeker niet mag vergeten. Zo zijn er vier soorten basispolissen waar je een keuze uit moet maken;

  1. Budgetpolis
  2. Naturapolis (Univé Select)
  3. Combinatiepolis
  4. Restitutiepolis

Het grootste verschil tussen deze type polissen is de vrije zorgkeuze zorgverleners in 2021. Alleen met een restitutie zorgverzekering krijg je een volledige vergoeding voor niet-gecontracteerde zorg. De Univé Select zorgverzekering 2021 is een naturaverzekering en komt dus met een beperkte keuzevrijheid.

Zorgverzekeraar Univé Select zorgverzekering

Voor welke zorg ben ik vergoed met de Univé Select polis in 2021? En bij welke zorgverleners kan ik terecht? We leggen het hier uit:

  • Je kunt in 2021 naar je eigen huisarts
  • Spoedeisende hulp in alle ziekenhuis (100% vergoeding)
  • 100% vergoeding gecontracteerde zorgaanbieders
  • 75% vergoeding overige behandelaars

Aanvullende verzekeringen Univé Zorg Select

Dekt de bais Univé Select basisverzekering niet alle zorgkosten? Je kunt de zorgverzekering uitbreiden met verschillende aanvullende verzekeringen. Vergoedingen voor onder andere fysiotherapie en alternateive zorg zijn verkrijgbaar bij de verzekeraar. Het is tevens mogelijk om losse modules per zorgsoort toe te voegen aan de Univé Select zorgverzekering in 2021.

In totaal zijn er drie aanvullende pakketten, en drie aanvullende tandartsverzekeringen die jou een optimale dekking kunnen geven voor 2021. Meer weten? Wij verwijzen je direct door naar Univé.