ZieZo Selectief 2021 zorgverzekering

Vergelijken

Vergelijk de zorgverzekering 2021

Personaliseren

Voeg aanvullende vergoedingen toe

Overstappen

Maximaal 300 euro besparen

ZieZo zorgverzekering Selectief

ZieZo Selectief is in 2021 een naturapolis. De basisverzekering Selectief is een uitgeklede versie van de naturaverzekering, en komt met een beperkte keuzevrijheid. Aangesloten zorgverleners worden standaard vergoed met 100%, overige behandelaars zonder contract worden tot maximaal 75% vergoed het aankomend jaar. Wij hebben de ZieZo zorgverzekering voor je uitgezocht en de belangrijkste details voor je opgeschreven. ZieZo (selectief) is onderdeel van het Zilveren Kruis Achmea concern en is een van de grootste zorgverzekreaars van Nederland.

Polis

Info

Premie

Bekijken

ZieZo Selectief

Beperkt vrije keuze

€ 105,25

ZieZo Basis

Alle ziekenhuizen

€ 108,75

ZieZo Aanvullend 1

18 t/m 29 jaar

€ 5,75

ZieZo Aanvullend 1

30+ jaar

€ 6,25

Tandartsverzekering

1 module

Vanaf € 10,75

Vergelijk je liever de zorgverzekering bij de grootste vergelijkingssite van Nederland?

Vergelijkmijnzorgverzekering.nl

Maximaal 300 euro besparen?

Basisverzekering ZieZo Selectief

Een basisverzekering (ZieZo Selectief) is een verplichte zorgverzekering in Nederland. De overheid bepaalt ieder jaar de inhoud van het basispakket en de verzekeraar bepaalt de premie. Er zit dus geen verschil in het basispakket qua dekking tussen de zorgverzekeraars in Nederland. ZieZo Zilveren Kruis biedt twee basis zorgverzekeringen aan, de ZieZo Selectief en de ZieZo Basis.

Bij ZieZo regel je alles online, hierdoor is de ZieZo Select een goedkope zorgverzekering met een lage premie. Het bestellen van bijvoorbeeld medicijnen kun je envoudig doen bij online apothekers en kun je je declaratie doen met je smartphone.

Zilveren Kruis ZieZo Selectief

Wat is het verschil tussen ZieZo en Zilveren Kruis? Als jij in 2021 de ZieZo Selectief gaat afsluiten dan kies je voor een zogenaamde internetpolis. Basisverzekeringen bij Zilveren Kruis Achmea zijn reguliere zorgverzekeringen met een ruimere keuze aan zorgaanbieders.

Jongeren, studenten en gezonde mensen die weinig tot geen zorgkosten maken kiezen het vaakst voor de ZieZo Selectief zorgverzekering. Over het algemeen vinden jongeren het geen probleem om uitsluitend contact te hebben met de verzekeraar via het internet.

Premie ZieZo Selectief 2021

De premie voor de ZieZo Selectief zorgverzekering in 2021 verschilt per persoon. Je kunt namakelijk de zorgverzekering van ZieZo goedkoper maken via het eigen risico. Het verplichte eigen risico in 2021 is minimaal 385 euro. Dit bedrag mag je verhogen tot maximaal 885 euro in het nieuwe kalenderjaar. Door dit te doen ga je een extra premie korting krijgen van ZieZo op de zorgverzekering ZieZo Selectief 2021.

Bedenk daarom goed of je gebruik wilt maken van deze korting. Let wel op wanneer je (onverwachtse) zorgkosten gaat maken je een veel groter gedeelte van de nota zelf moet gaan betalen. Zorgverzekeraar ZieZo gaat pas de kosten vergoeden wanneer het volledige eigen risico vebruikt is.

ZieZo 2021 selectief afsluiten

Direct de ZieZo Selectief basisverzekering afsluiten? Wij verwijzen je voor het afsluiten en overstappen altijd door naar de beveiligde omgeving van de verzekeraar. Vergelijkmijnzorgverzekering.nl ontvangt dan een eenmalige vergoeding als jij de ZieZo Selectief afsluiten gaat. Het direct zaken doen met de zorgmaatschappij is wat ons betreft veel gunstiger voor onze bezoekers.