Zorvergelijker 2021

Vergelijken

Vergelijk de zorgverzekering 2021

Personaliseren

Voeg aanvullende vergoedingen toe

Overstappen

Maximaal 300 euro besparen

Zorgverzekering zorgvergelijker 2021

Zorgverzekeringen vergelijken met behulp van onze zorgvergelijker 2021. Bereken binnen enkele minuten hoeveel jij kunt besparen in 2021 op je maandelijkse zorgpremie. Het is namelijk niet vreemd dat je premie gaat stijgen het aankomende jaar. Het gebruik maken van de zorgverzekering zorgvergelijker 2021 is geheel vrijblijvend en onafhankelijk.

Vergelijkmijnzorgverzekering.nl

Maximaal 300 euro besparen?

Basisverzekering zorgvergelijker 2021

Het basispakket is een verplichte zorgverzekering. Iedereen vanaf 18 jaar heeft namelijk een eigen basisverzekering nodig. Ieder jaar verandert de overheid de inhoud van de basispolis, en dit kan een reden zijn waarom jij wilt gaan overstappen. Een ander aspect is de maandelijkse zorgpremie, de zorgverzekeraars hanteren hun eigen premie. In de praktijk komt het vaak voor dat consumenten te veel geld betalen voor hun basisverzekering terwijl deze gelijk is bij iedere zorgverzekeraar in Nederland. De basisverzekeringen zijn gelijk bij iedere zorgverzekeraar qua vergoeding en dekking.

Aanvullende zorgverzekering zorgvergelijker 2021

Verwacht jij extra zorgkosten in 2021? Dan kan een aanvullende zorgverzekering mischien goed van pas komen. In de zorgvergelijker 2021 kun jij precies aangeven welke aanvullende vergoedingen jij wenst. De vergelijker gaat dan de pakketten met elkaar vergelijken op basis van de door jouw ingevulde data.

Aanvullende verzekeringen zijn niet verplicht om te hebben. Bedenk daarom goed of jij extra zekerheid wilt hebben in het nieuwe jaar. Door jezelf goed in te dekken voorkom jij hoge rekeningen in 2021. Vergelijk zorgverzekering 2021 en bekijk direct wat de zorgverzekering zorgvergelijker voor jou kan betekenen.

Eigen risico zorgvergelijker 2021

Het eigen risico in 2021 blijft gelijk, namelijk 385 euro. Je gaat dus zelf een gedeelte van de rekening betalen als je gebruik maakt van zorg vanuit de basispolis. Voor aanvullende verzekeringen ga je in 2021 geen eigen risico betalen. In de filters aan de linkerkant kun je de hoogte van het eigen risico aangeven.

Door het eigen risico vrijwillig te verhogen kun je een korting krijgen op je premie. Door het bedrag aan te passen in de zorgvergelijker 2021 is het vrij snel te zien hoeveel korting je kunt ontvangen. Vergeet niet dat wanneer je onverwachtse kosten moet maken in 2021, en je hebt eigen risico verhoogd, je zelf een groter gedeelte van de nota moet voldoen. Jongeren en studenten kiezen het vaakst om het bedrag aan te passen.

Tandartsverzekering zorgvergelijker 2021

Je bent vanuit het basispakket niet verzekert voor tandheelkundige zorg. Volwassenen zijn afhankelijk van een tandartsverzekering. Tandartskosten zijn vaak hoog, en deze kosten komen natuurlijk niet altijd even goed uit. In de zorgverzekering zorgvergelijker 2021 kun jij aangeven hoe hoog de tandarts vergoeding moet zijn in 2021. De vergelijk gaat dan aan de slag om de zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken die voldoen aan jouw eisen.

Zorgverzekering zorgvergelijker 2021

Heb jij een geschikte zorgpolis gevonden voor 2021 in de zorgvergelijker? Wij verwijzen je dan direct door naar de zorgverzekeraar om de zorgverzekering af te sluiten. Op onze website kun je de zorgverzekeringen vergelijken en informatie lezen over de verschillende verzekeraars. Het afsluiten en overstappen regel je ten alle tijden gewoon op de site van de zorgmaatschappij.